Nasi przyjaciele

Sonda

Dziękujemy za udział w sondzie na najlepszą tabakę roku 2009. W głosowaniu brały udział tabaki, które pojawiły się jako nowości w 2009r. 

Zobacz wyniki!

Najaktywniejsi tabacznicy

Losowa recenzja

Napoleon
Ocena autora

3.2
Recenzent: Konserwatysta
"Tabakierka Na pewno jedna z ładniejszych jakie widziałem. Z bardzo praktyczną zasuwką. Mimo, ..."

Tabaka na zdjęciach

tapeta6.jpg

Obecnie w serwisie

Naszą witrynę przegląda teraz 114 gości 

Zostań fanem serwisu

Top25snuff.com na Facebook
Home

Review Detail

Gawith Apricot Snuff

Ocena ogólna: 

4.2
Ocena smaku:

4.0
Ocena opakowania:

5.0
1 z 1 użytkowników uznało tę recenzję za pomocną

Pierwsza tabaka. Opis czas zacząć!

Aromat: Po od plombowaniu otworzyłem wieczko i powąchałem. Zapowiadało się ciekawie. Nasypałem odrobinkę na rękę i przytknąłem do nosa i wziąłem wdech. Czułem się dość ciekawie ponieważ mój zmysł węchu rozpoznał menthol. Czytałem wcześniej recenzje, i z przykrością stwierdzam że brzoskiwini/moreli brak. Albo ja go nie czuje.

Zmielenie: Trudno mi to opisać bo jestem początkujący. Średnie.

Tabakierka: Pudełeczko wykonane z pięknego czarnego plastiku, zawiera białe i złote starannie wykonane litery. Zaokrąglone rogi powodują wygodne trzymanie i w ręce i w kieszeni. Cudo!

Podsumowanie: To moja pierwsza Tabaka i mogę powiedzieć że jestem mile zaskoczony. Nie wierci ci dziury w mózgó, a mimo to orzeźwia. Jestem na TAK!!!w

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki +Cena
+Dostępność
+Pudełko
Minusy Tabaki -"smak" nie utrzymuje się zbyt długo
-brak brzoskwini!
Język recenzji Polski